Bosna da 10 Futbolcu Yaralandı » Boşnak HaberBoşnak Haber

20 Nisan 2024 - 05:11

Bosna da 10 Futbolcu Yaralandı

Bosna da 10 Futbolcu Yaralandı
Son Güncelleme :

12 Ağustos 2016 - 11:12

Bosna Hersek 2. Ligi’nde mücadele eden Orasje Futbol Takımı’nın antrenman yaptığı sırada sahaya yıldırım düştü ve 10 futbolcu yaralandı.

Bosna Hersek’in kuzeydoğusundaki Orasje şehrinde, antrenman sahasına yıldırım düşmesi sonucu biri ağır 10 futbolcu yaralandı.

Bosna Hersek 2. Ligi’nde mücadele eden Orasje Futbol Takımı’nın antrenman yaptığı sırada sahaya düşen yıldırım sonucunda yaralanan 19 yaşındaki Adin Alihodzic’in durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

FUTBOLCULAR AĞIR YARALANDI

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, dün akşamki antrenman sırasında sahaya yıldırım isabet ettiği kaydedilirken, ağır yaralanan genç futbolcuları Alihodzic’in Tuzla’daki üniversite hastanesine kaldırıldığı belirtildi.

Yıldırım düşmesi sonucu yaralanan üç futbolcunun da Orasje’deki hastaneye kaldırıldığı, diğer yaralıların ise ayakta tedavi edildiği kaydedildi.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDEN FUTBOLCULAR VAR

Tuzla’daki Tıp Üniversitesi Hastanesinden yapılan açıklamada ise Alihodzic’in hastaneye bilinci kapalı bir şekilde getirildiği belirtilirken, “Hastanın bilinci hala kapalı. Yoğun bakım ünitesindeki Alihodzic, solunum cihazına bağlı ve hayati tehlikesi devam ediyor.” denildi.

 

Kaynak: http://www.haberler.com/antrenman-sahasina-yildirim-dustu-10-yarali-8691197-haberi/

1

 

YORUM YAP