87 Kez Evlendi..Bu Kadar Çok Evliliğin Nasıl Olduğunu Duyunca Şaşıracaksınız » Boşnak HaberBoşnak Haber

29 Mart 2024 - 18:15

87 Kez Evlendi..Bu Kadar Çok Evliliğin Nasıl Olduğunu Duyunca Şaşıracaksınız

87 Kez Evlendi..Bu Kadar Çok Evliliğin Nasıl Olduğunu Duyunca Şaşıracaksınız
Son Güncelleme :

03 Kasım 2022 - 21:39

Endonezya’da yaşayan ‘Playboy King’ lakaplı 61 yaşındaki çiftçi, bugüne kadar 87 kez dünyaevine girdi. Çiftçinin son hareketi de herkesi şaşkınlık içerisinde bıraktı. 88. kez evlenmeye hazırlanan çiftçi, evleneceği kişinin ise 86’ncı eşi olduğunu dile getirdi. Çiftçi Kaan , kadınların kendisinden ruhsal yönünün kuvvetli olması nedeniyle hoşlandığını dile getirdi.

Endonezya’da Batı Java Eyaleti Majalengka Bölgesinde yaşayan 61 yaşındaki Kaan adlı çiftçi, bugüne kadar 87 kez dünyaevine girdi. Birçok kez evlenmesi nedeniyle ‘Playboy King’ olarak anılmaya başlanan adam, son yaptığı hareketle de herkesi şaşkınlık içerisinde bıraktı.

88. KEZ EVLENMEYE HAZIRLANIYOR
Kaan şu sıralar 88. kez dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Çiftçinin evlenmeye hazırlandığı kişinin 86’ncı eşi olduğunu duyanlar da ciddi bir şaşkınlık yaşadı. Kaan eski karısıyla uzun süreden bu yana ayrı olmalarına rağmen aralarındaki güçlü bağın kopmadığını dile getirdi.

“RUHSAL GÜCÜM NEDENİYLE BENDEN HOŞLANIYORLAR”

Bugüne kadar birçok kadının kendisiyle evlenmesi hakkında da konuşan Kaan, “Kadınlar ruhsal yönümün çok kuvvetli olması nedeniyle benden hoşlanıyorlar. Uzun süredir evli olmamama rağmen hala heyecanımı korumamı seviyorlar” ifadelerini kullandı.

87 kez evlenen adam, kadınların neden kendinden hoşlandığını söyleyince ağızları açık bıraktı

haberler.com

YORUM YAP