Sırplardan Müthiş İddia ! Türkiyede Sırpça Konuşan 10 Milyon İnsan Var ! » Boşnak HaberBoşnak Haber

18 Nisan 2024 - 14:29

Sırplardan Müthiş İddia ! Türkiyede Sırpça Konuşan 10 Milyon İnsan Var !

Sırplardan Müthiş İddia ! Türkiyede Sırpça Konuşan 10 Milyon İnsan Var !
Son Güncelleme :

23 Kasım 2021 - 23:59

EN SON SIRP YALANLARINA BİR ÖRNEK !
“TÜRKİYE’DE 10 MİLYON İNSAN SIRPÇA KONUŞUYOR. SADECE İSTANBIL’DA SIRPÇA KONUŞAN 3,5 MİLYON KİŞİ VAR”
 
“İSLAM DİNİNE GEÇMİŞLER AMA, HALA KENDİ (SIRP) KÖKENLERİNİ HATIRLIYORLAR”
 
“BU KONUYU ARAŞTIRMA FİKRİ, 10 YIL ÖNCE ZAMANIN TÜRKİYE BÜYÜKELÇİSİ İLE KONUŞTUKTAN SONRA EDİNDİM.”
(ELÇİNİN İSMİNİ VERMEDİĞİ İÇİN BELLİ Kİ YALAN SÖYLÜYOR)
 
Sputnik ile yaptığı görüşmede Nikoliç, bunların bu bölgeden, eski Yugoslavya’nın Sırbistan, Bosna-Hersek, Karadağ ve Makedonya’dan gelen göçmenler olduğunu belirtti.
İKİ TANE ESKİ YUGOSLAVYA VAR; BİRİ KRALLIK DİĞERİ SOSYALİST YUGOSLAVYA. HER İKİSİNİ DE KASTETSE, YANİ 1918’DEN BERİ GELEN HERKESİ SIRP YAPMIŞ !
“Halkımız hem Ortodoks hem de Müslüman olarak uzun süredir Türkiye’ye gidiyor,”
HANGİ ORTODOKSLAR TÜRKİYE’YE GELMİŞ? KİM BU TÜRKİYE’DE YAŞAYAN VE MİLYON SAYISI İLE İFADE EDİLEN ORTODOKSLAR ? KİLİSELERİ NEREDE İDİ ?
“dolayısıyla şu anda Türkiye’de yaklaşık 10 milyon insanın dilimizi konuşması olağandışı değil.”
KENDİ KENDİNE YALAN UYDURUYOR VE SÖYLEDİĞİ YALANLARI KENDİ DOĞRULUYOR !
“Onlar Müslüman inancındandır. İslam’a geçtiler ve çeşitli sebep ve nedenlerle Türkiye’ye taşındılar.”
Bunların bir kısmı oldular.
ŞİMDİ DE GEÇMİŞE GİDİYOR VE SÖZÜM ONA TÜRKİYE’DE YAŞAYAN 10 MİLYON İNSAN HRİSTİYAN DİNİ’NDEN İSLÂM DİNİ’NE GEÇMİŞLER DİYOR. YANİ MÜDLÜMSN OLMUŞ SIRPLAR DEMEK İSTİYOR ?!
 
Nikoliç, bazılarının kendilerini Boşnak ilan ettiğini, ancak kalplerinde kim olduklarını ve nereden geldiklerini bildiklerini belirtiyor.
DEMEK İSTİYOR Kİ, ÇOK AZI “BİZ BOŞNAK’IZ” DİYORMUŞ (NİHAYET BOŞNAK DEDİ !). ÖYLE DESELER BİLE GERÇEKTE SIRP OLDUKLARINI BİLİYORLARMIŞ !
KİM BU SIRPLAR, BİLEN VAR MI ?
 
“Bu araştırmada bize çok yardımcı oldular. Onların yardımı olmasaydı, bu araştırmayı yürütemezdim. Halk olarak bizim hakkımızda çok güzel düşünceleri var.”
BU YALAN TARİHÇİSİNE TÜRKİYE’DE KİM ÇOK YARDIMCI OLDU ? KİM VEYA KİMLER BU YALANCIYA ARAŞTIRMALARINDA YARDIM ETMİŞ DE ARAŞTIRMASINI YÜRÜTEBİLMİŞ?KİM BU AKADEMİSYEN ? YOKSA BU DA MI YALAN ?
AYRICA BU NASIL BİR ARAŞTIRMA ?
BÖYLE BİR ARAŞTIRMA NASIL YAPILIR, BİLEN VAR MI ?
SIRPLAR HAKKINDA ÇOK GÜZEL DÜŞÜNCELERİ OLAN O HALK KİM? NEREDE? KAÇ KİŞİ? BU YALANCIYI KİM, KİMLERİN YANINA GÖTÜRMÜŞ? KİMİNLE TANIŞTIRMIŞ? KİMLERLE KONUŞTURMUŞ?
Raska bölgesi, Makedonya, Karadağ ve Bosna-Hersek’ten gelen Müslümanların uzun süredir çifte vatandaşlık almakla çok ilgilendiklerini söylüyor.
“SANCAK” DİYEMİYOR, “RAŞKA” DİYOR ANLAŞILAN BU BİR ÇETNİK ! BU ÇİFTE VATANDAŞLIKLA NE DEMEK İSTİYOR ?
ÇİFTE VATANDAŞ OLAN SIRP MI OLMUŞ ? NE ALAKA ?
 
“19. yüzyıldan beri İstanbul’da bulunan Başkonsolosluğumuzu resmen kuşatıyorlar. Aynı zamanda kimse Karadağ ve Bosna konsoloslukları önünde çifte vatandaşlıkla ilgilenmiyor.”
YALANCIYA BAK ! SANKİ TÜRKİYE SIRBİSTAN İLE ÇİFTE VATANDAŞLIK ANLAŞMASINI 1800’LÜ YILLARDA 19. ASIRDA YAPMIŞ !?
ÇİFTE VATANDAŞLIK KONUSUNDA SIRBİSTAN ELÇİLİĞİ YAZISI !
“Vatandaşlık Kanununa yapılan ekleriyle madde 3 uyarınca 31 Aralık 2016 tarihinde ve başvuru yaptığı tarihinde Sırbistan Cumhuriyeti’nde ikamet kaydı bulunan Yugoslavya Sosyalist Federal Cumhuriyeti vatandaşı veya YSFC’nin başka bir devletinin vatandaşı veya YSFC’nin topraklarında oluşturulan başka bir ülkenin vatandaşı, Sırbistan Cumhuriyeti vatandaşlığına başvuru yapabilir. Vatandaşlık başvurusu yukarıda anılan kanunun yürürlüğe girme tarihinden bir sene içerisinde yani 3 Nisan 2019 tarihine kadar yapılabilir.
ELÇİLİK, 19. ASIRDAN SÖZ ETMİYOR, 21. ASIRDAN SÖZ EDİLİYOR !!
KARADAĞ VE BOSNA HERSEK ÇİFTE VATANDAŞLIK VERMİYOR, TÜRKİYE İLE ANLAŞMA DA YOK, KONSOLOSLUKLAR ÖNLERİNE NİYE GİDİLSİN ?!
 
Nikoliç, bu araştırma fikrini yaklaşık on yıl önce o zamanki Türkiye büyükelçisi ile görüştükten sonra bulduğunu belirtiyor.
KİM BU BÜYÜKELÇİ? BÖYLE BİR GÖRÜŞME GERÇEK Mİ ? YOKSA BU YALAN MAKİNASI ÇAKMA TARİHÇİ TÜRKİYE BÜYÜKELÇİSİNE DE Mİ İFTİRA ATIYOR ?
 
BUNDAN SONRAKİ ÇEVİRİLERE GEREK YOK.
BAZI ARKADAŞLARIMIZI UYARMAK ZORUNDAYIZ.
BALKAN ÜLKELERİNDEN TÜRKİYE’YE ŞU VEYA BU KİMLİK İLE GELEN HERKESE (KİMLİĞİNİ SORUŞTURMADAN) HER TÜRLÜ YARDIMI YAPIYORSUNUZ VE ONLAR ÜLKELERİNE DÖNDÜKTEN SONRA YUKARIDAKİ ÖRNEKTE OLDUĞU GİBİ, KİMİ ZAMAN SİZİ DE REFERANS OLARAK GÖSTEREREK KENDİ HEDEFLERİ VE AMAÇLARI İÇİN SİZİ, GİTTİKLERİ KURULUŞLARI KULLANIYORLAR.
KULLANILMAK KÖTÜ OLSA GEREK !!!
 
Nusret SANCAKLI

YORUM YAP