Haftalık burç yorumları(20-26 Haziran 2022) » Boşnak HaberBoşnak Haber

29 Mart 2024 - 15:37

Haftalık burç yorumları(20-26 Haziran 2022)

Haftalık burç yorumları(20-26 Haziran 2022)
Son Güncelleme :

23 Haziran 2022 - 18:25

Güneş Yengeç burcunda.

Bu hafta, girdiğimiz durum ve koşulların çokta kolay çözülmeme, körü körüne birilerine bağlanma gibi bir gerçeği içinde tuttuğunu söylemek mümkün.

Ay’ın konumu:

20-26 Haziran 2022 haftasında Ay, Balık burcunda ilerlemesine devam edecek ve hafta sonu pazar günü Boğa burcunda olacak. Ay’ın burcunuzdaki etkilerini Günlük Burç Yorumlarından takip edebilirsiniz.

Haftanın Gökyüzü olayları:

Bu haftaya yine Merkür’ün sahne alışıyla giriyoruz. Şans gezegeni Jüpiter ile yapacağı olumlu görünüm iletişimimizde her ne kadar olumlu etkileri olacak olsa da, aynı zamanda konuşmalarımızda abartmak gibi bir durum içine de düşürebilir. O nedenle aklımızın uçuşmadığına, kelimeleri doğru seçtiğimize emin olmamız gerekecek.

Haftaya damgasını vuracak olan bir başka gökyüzü olayı ise aşk gezegeni Venüs ile mafyöz Plüton arasındaki flört olacak. Bunun bizi hemen hemen her konuda “Ben yoldan gönüllü çıktım” dedirteceği için, tutkuyu barındıran gereksiz durum ve koşullar içine girme riskini de taşıdığımızı söylemek durumundayım.

Hafta sonu Venüs ile Plüton arasında keskinleşecek bu durum daha da güçlü bir biçimde üzerimizde varlığını hissettirebilir. İşin içine birde geri geri giderken ay düğümlerini baskılayan Satürn’ü de katarsak içine girdiğimiz durum ve koşulların çokta kolay hallolmama, körü körüne birilerine bağlanma gibi bir gerçeği içinde tuttuğunu söylemek mümkün. Hafta sonuna doğru Güneş ile şans gezegeni Jüpiter kavgaya tutuşacaklar.

Genel olarak “Dayak mı yedik, sevildik mi?” diye kendimize soracağımız bir hafta olacak. O nedenle birileri ile güç savaşına girmeden ve tabii maddi konular başta olmak üzere, aşk ve sağlıkta da boyumuzu aşan işlere kalkışmamakta fayda var derim.

(MURAT İPEK / [email protected]

YORUM YAP