Çanakkale'de Boşnak Rüzgarı Esti » Boşnak HaberBoşnak Haber

28 Mart 2024 - 13:24

Çanakkale’de Boşnak Rüzgarı Esti

Çanakkale’de Boşnak Rüzgarı Esti
Son Güncelleme :

24 Eylül 2018 - 10:37

Haber : Kadri Gül -Boşnak Medya Çanakkale 

 

Başkanımız Eyüp Yılmaz; Boşnak Misafirlerimizle Kahvaltıda Buluştu..

Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz’ın davetlisi olarak ilçemize gelen Zenitsa Bosna Hersek Halk oyunları 50 kişilik bir ekip ile birlikte Başkanımız Eyüp Yılmaz ile Belediyemiz sosyal tesislerinde kahvaltıda bir araya geldiler. Kahvaltı sonrasında Zenitsa Bosna Hersek Halk oyunları ekibi kısa bir gösteri sundular.

Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz “Kardeşlerimiz ilçemize hoş geldiniz, Biz Türkiye ile Bosna Hersek kardeş ülkeleriz bizim atalarımızın topraklarında sizler yaşıyorsunuz şu anda.

Biz Lapseki belediyesi olarak uzun zamandır Bosna Hersek Zenitsa ile ilişkilerimizi kardeşlik seviyesinde sürdürmeye çalışıyoruz. Birbirimize ziyaretlerimiz oluyor sizler geliyor bizler buradan gidip sizleri oralarda ziyaret ediyoruz bu şekilde çok yabandı değiliz birbirimize ve ileri ki yıllarda bu birlikteliğimiz daha da artacak. 25 Eylül Lapseki’nin kurtuluşu bu kurtuluş günümüzde Zenitsa Bosna Hersek Halk oyunları ekibi bizlere gösteriler yapacaklar ve gün boyu sürecek etkinliklerimizde bizlerle birlikte olacaklar. Davetimizi kırmayıp kurtuluş gününde bizlerle birlikte olacak Zenitsa Bosna Hersek Halk oyunları ekibine çok teşekkür ediyorum..

YORUM YAP